Kampanjatuotteet

I Cycle -logon voi luonnollisesti sijoittaa mihin tahansa tuotteeseen! Voitte teettää I Cycle -tuotteita vapaasti, kunhan toiminta on ei-kaupallista ja pyörällä kulkemista edistävää. Pyöräily-yhdistys voi myydä I Cycle -paitoja, kaupunki voi jakaa I Cycle -tarroja asukkailleen, yritys voi teettää pyöräileville työntekijöilleen I Cycle -heijastimet tms.

Jyväskylässä ja Keski-Suomessa olemme hyvällä menestyksellä toteuttaneet seuraavia tuotteita.

Pyörätarrat // Paidat // Kynät // Heijastimet // Kangasmerkit // Kassit // Banderollit


Pyörätarrat

 tarrat I Cycle -pyörätarroja kannattaa ehdottomasti teettää! Tarrat ovat edullisia ja niitä voi kiinnittää pyöriin, autoihin, läppäreihin, kypäriin… Tarrat kannattaa jakaa ilmaiseksi. Jyväskylässä olemme jakaneet jo luokkaa 20 000 tarraa.

Tarroja kannattaa teettää sekä neliön että vaakamallisena. Neliötarran voi näppärästi sijoittaa esimerkiksi takalokariin tai kypärään, vaakamallisen esimerkiksi pyörän runkoon. Tutkitusti toimivimmat tarrojen koot ovat noin 50 x 50 mm ja 30 x 150 mm.

Tarrat voi teettää joko teräväkulmaisina (edullisempi) tai siistimpinä kulmista pyöristettyinä (hieman kalliimpi).

Edulliset tarrat kestävät ulkokäyttöä parisen vuotta, kalliimmat pidempään.

Paidat

ICycleJamsa_PAITA Jokainen pyörällä liikkuva haluaa itselleen oman kaupunkinsa I Cycle -teepaidan!

Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen I Cycle -paidat ovat olleet suosittuja. Jyväskylässä olemme myyneet pitkästi toista tuhatta paitaa. Paidat ovat myös tuoneet JYPSiin satoja uusia jäseniä paita ja jäsenyys -liittymistarjouksen kautta.

Paidoista kannattaa teettää lasten, naisten ja miesten versioita. Myös sekä puuvillaisten että teknisten paitojen teettämistä kannattaa harkita – vähemmän pyöräilevät tykkäävät yleensä enemmän puuvillaisista ja sporttisemmat teknisistä paidoista. Jyväskylässä yli puolet myydyistä paidoista on ollut teknisiä.

Teknisinä paitoina voi käyttää esimerkiksi Newlinen tuotteita. Paidat ovat kestäviä ja niistä löytyy useita värejä.

Puuvillapaidoiksi voi valita esimerkiksi Neutralin tuotteita.

Kynät

kynat I Cycle -kynät menevät kuumille kiville!

Kyniä on markkinoilla kymmeniä merkkejä ja malleja, me käytämme kokeilujen jälkeen kuulakärkikynänä Raja Chromea. Chrome on kestävä, tyylikäs ja toimiva – monien suosikkikynä.

Heijastimet

 heijastimet Jokaisella pyörällä liikkuvalla kannattaa olla heijastimia. I Cycle -heijastimien teettäminen onkin hyvä valinta!

Heijastimia on markkinoilla lukemattomia tyyppejä ja malleja. Voi teettää pehmeitä tai kovia, roikkuvia, kiinnitettäviä tai kääräistäviä heijastimia jne. Jyväskylässä olemme suosineet jousiheijastimia, jotka voi kiinnittää kätevästi hihaan, pyöränrunkoon tai lahkeeseen estämään housujen menemistä ketjujen väliin.

Jousiheijastimen pitää täyttää CE-vaatimukset sekä olla riittävän pitkä ja jämäkkä.

Kangasmerkit

Kangasmerkki Kangasmerkkejä voi kiinnittää ompelemalla tai tarralla vaatteisiin, reppuihin tai muihin kankaisiin tuotteisiin.

Erityisesti opiskelijoiden haalarimerkit ovat suosittuja! Kangasmerkkejä kannattaa tarjota myös lapsille.

Kassit

Kassi Laadukkaalla kangaskassilla on monenlaista käyttöä. Kassia voi käyttää esimerkiksi ostoksilla.

Banderollit

Banderolli Banderolleja voi käyttää mainostamistarkoituksiin. Me olemme Jyväskylässä teettäneet We Cycle JKL -teemaisia Pyöräilyviikon mainosbanderolleja.

Olemme tilanneet banderollit Flagmorelta. Banderollit ovat säänkestäviä ja uudelleenkäytettäviä.